Doelen Maart

Jeej, het is alweer Maart, de maand dat de lente begint! Ik houd zo van de lente! Lekkere zonnige dagen, bloemen beginnen te bloeien, vogels beginnen te fluiten en de temperatuur gaat omhoog. Deze positieve energie wil ik graag gebruiken om een aantal doelen te behalen.

Schrijven voor mijn blog
Ik ben pas net begonnen met mijn blog en daarom wil ik deze maand mijn vrije tijd gebruiken om zoveel mogelijk te schrijven voor mijn blog.

Studie
Nog een jaartje en dan ben ik hopelijk klaar met mijn studie. Ik heb het nu een maand niet zo druk. Ik ga deze maand daarom actief dingen afronden zodat het later allemaal niet meer hoeft.

Actiever zijn
Ik sport graag. Als het lukt ga ik drie keer per week naar de sportschool. Ik wil ook graag naast die drie keer dat ik naar de sportschool ga wat actiever zijn. Wat vaker op de fiets ergens heen, stukje wandelen of een actieve activiteit met mijn vrienden of vriend doen.

tulpen. goals

Leuke dingen doen
Ik wordt altijd blij van leuke dingen doen met vrienden. Ik kan dan vaak even de slechte dingen uit het leven vergeten en gewoon genieten van dat moment. Ook de gedachten na de tijd geven mij een gelukkig gevoel.

Gezonder eten
Ik ben al een hele tijd bezig met gezond eten. Deze laatste tijd (eigenlijk deze hele winter) kan het toch wel wat gezonder. Ik ga deze maand dus gezonder eten. Nu met dit mooie weer moet het toch wel lukken om gezondere keuzes te maken.

Wat zijn jullie doelen deze maand?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *